K veltruskému adventu patří i jarmark

plakát zvoucí na vánoční jarmarkProbíhat bude v pondělí 19/12/11, letos z technických důvodů v sále restaurace Na Závisti (přímo naproti Havránku). Jarmarku se jako každoročně účastní ZŠ Veltrusy, MŠ Veltrusy a Rodinné centrum Havránek. Zveme všechny rodiče, prarodiče, kamarády… a vůbec každého, koho zajímají nejen vánoční vystoupení, ale i to, co děti, paní učitelky i rodiče vytvořili.

Vánoční výrobky dětí i dospělých budou vystaveny a prodávány v době 10 – 12 hodin a 14 – 16 hodin. Očekávejte tvorbu z papíru, textilu a dalších materiálů, vánoční drobnosti a samozřejmě i cukroví včetně oblíbených perníčků. V odpoledních hodinách si děti budou moci samy vytvořit malou vánoční ozdobu. Příjmy z prodejů poputují jako obvykle na dobročinné účely. V 16 hodin vystoupí děti z MŠ (ze třídy Kuřátek) a po nich nás čekají kulturní i sportovní vystoupení žáků základní školy.

Letos si určitě nenechte ujít veltruský betlém v okně Havránka, postaraly se o něj účastnice Přástek. Těšíme se na vás.

1 komentář k příspěvku “K veltruskému adventu patří i jarmark”

  1. míša říká:

    Ahoj Katko, mohli bychom s dětmi (dohromady Robátka i Krůčky) na 5 minut také odpoledne vystoupit? Zazpíváme koledy, zatančíme se šátečkem o sněžení a popřejeme krásné Vánoce… 🙂

    NNapiš prosím, co o tom míníš.
    Díky a pa v úterý. Míša Eremiášová

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.