Cyklovýlet na Mělnické vinobraní

na kole s cyklovozíčkemMísto konání: start je tentokrát z Dušník nad Vltavou před domem č.p. 15 (Dušníky jsou velmi malé – na kole je celé uvidíte za dvě minuty), toho času s lešením ve dvoře. Místa k zaparkování vašich železných ořů bude dostatek.

Termín: sobota 23. září 2006, 10:00 hod.

A kam se jede? Tentokrát na Mělník, kde bude v plném proudu Mělnické vinobraní.


V pořadí třetí Havránkův cyklovýlet pro rodiče s dětmi v cyklosedačkách nebo cyklovozících za kolem (ale i na vlastních kolech) vede – jak již mnozí z vás měli možnost poznat – po bezpečné a málo frekventované trase (z větší části po trase cykostezky Praha – Berlín označené v mapách a na trase číslem 2). Tentokrát se vydáme stejnou cestou jako při prvním výletu do Zelčína, avšak Zelčínem projedeme a dorazíme až k soutoku Labe s Vltavou.

Tam nás čeká jediný kopeček na trase – výjezd na mělnické náměstí, kde nás uvítá spousta stánků a dalších atrakcí, neboť tam už od pátku 22. září probíhá Mělnické vinobraní. Mimo jiné se v rámci této události představí hudebníci jako Dan Bárta s Illustratosphere, Čechomor, Fešáci, No Name, Support Lesbiens či třeba Tři sestry.

V sobotu po poledni, kdy do Mělníka nejspíš dorazíme, bude náměstím Míru znít beat a pop, v Husově ulici nedaleko pak mají své místo folkové a country kapely a na Palackého náměstí bude přesně v poledne začínat jedno z vystoupení loutkového divadla Pešán, které o půlhodiny později vystřídá dobový tanec a ve 13. hod. žonglér a kejklíř Půpa. Celý program najdete na webu města.

Vracet se budeme stejnou cestou a až dorazíme do Dušník nad Vltavou, měly by vaše cyklopočítače ukazovat plus mínus 30 km.

Pokud s námi chcete jet, pošlete nám, prosím, e-mail (nezapomeňte opravit adresu mailu – tedy nahradit slova v závorkách i se závorkami skutečnými symboly zavináče a tečky. Jde o ochranu proti spamu). Do mailu nám prosím napište své jméno, počet dětí s jejich věkem a způsob, jakým děti pojedou (sedačka, vozík, vlastní kolo). Samozřejmě můžete připsat i další údaje. Před akcí vám pak mailem pošleme podrobnosti. A nezapomeňte si helmy (musíme jít dětem příkladem).

Těšíme se s vámi na kolech na viděnou.

1 komentář k příspěvku “Cyklovýlet na Mělnické vinobraní”

  1. Havránek » Archív » Havránkova cyklosezóna 2008 říká:

    […] 7/6/08 – Mělník – příjemná cesta s jediným kopečkem, viz předloni […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.