Máte zájem o hlídání dětí?

Podobně jako i v jiných místech České republiky, i ve Veltrusích chybějí letos místa v mateřské škole. Havránek proto uvažuje o zavedení „pravidelných hlídacích dopolední s programem“ v Havránku.

Hlídání dětí od září 2008 by se týkalo dětí ve věku 3 – 6 let a probíhalo by v době od 8:00 do 12:00 podle zájmu 3 – 5 dnů v týdnu. Protože prostory Havránka nejsou ve srovnání s MŠ velké, mohli bychom hlídat skupinu max. 10 dětí. Děti by si nosily vlastní svačinu i pití, na oběd by odcházely domů, v případě většího počtu můžeme eventuálně zajišťovat také obědy.

V současné době sháníme sponzory, aby poplatek pro rodiče nebyl přehnaně vysoký a abychom mohli upravit a dovybavit prostory pomůckami a dalšími potřebami. Hlídání by zajišťovala služba s pedagogickým nebo zdravotnickým vzděláním.

Vy, kteří máte o tuto službu zájem, kontaktujte nás prosím na e-mailu Katky (v kontaktech) nebo telefonu do 10. srpna 2008. Do e-mailu uveďte jméno dítěte, věk, počet předpokládaných dní návštěvy v týdnu, ev. zájem o obědy. Pokud se nesejde skupina alespoň 10 zájemců, hlídání ve Veltrusích zřizovat nebudeme a Havránek bude fungovat stejně jako dosud.

1 komentář k příspěvku “Máte zájem o hlídání dětí?”

  1. katia říká:

    Do 10. srpna se přihlásilo 6 zájemců, a tak službu nebudeme zřizovat.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.