Studentkou ve Finsku

Takový je název povídání o severoevropské zemi, které můžete navštívit v sobotu 19/4/08 od 15:00 v RC Havránek. Petra Kadeřábková strávila loni a letos ve Finsku, konkrétně v Tampere, několik měsíců přípravou diplomové práce, kterou letos zakončuje studium na Technické univerzitě Liberec. Čas trávila ve městě, na koleji, v laboratoři… a stihla ve Finsku ještě také trochu cestovat a užívat si „společenského života“ včetně gastronomických dýchánků, sauny, plavby lodí nebo vycházek k jezeru.


Svoje postřehy čas od času také zveřejňovala na svém blogu – z nich jsou patrné kromě cestovatelské záliby ještě další vášně: fotografování, pohyb (teď vede jóga a cyklistika), móda a hlavně vaření a jídlo (ano, přiznává se bez mučení, že se vrátila o nějaký ten gram těžší).

Jak je v Havránkovi obvyklé, přednášku okoření autentické fotky z Tampere a jiných míst ve Finsku. V ceně 30 Kč/rodina je tradičně započítáno malé občerstvení ve finském stylu a nápoje.

1 komentář k příspěvku “Studentkou ve Finsku”

  1. Havránek » Archív » Kdo propásl italské povídání… říká:

    […] Spojené arabské emiráty – David Šťáva Kazachstán – Kateřina Janouchová Finsko – Petra Kadeřábková Rusko – David Šťáva Anglické parky – Jan Kadeřábek […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.