Jarní vazba z květin

kniha Jarní dekorace z živých květinUž před lety, v původním Havránkovi, měla veliký úspěch dílnička vazby z květin vedená Jiřinou Ratajovou z veltruského květinářského a dárkového obchůdku. Získal si nás proto nápad akci zopakovat i letos. V pondělí před Velikonocemi, 2/4/07 od 16:30 do 19:00 můžete tedy přijít a zkusit si práci aranžéra květin pod odborným vedením. Nemusíte se rozhodně bát, že se vaše hotová kytička vzápětí rozpadne nebo uvadne ještě před jarními svátky.


Přineste si s sebou (kdo můžete a jste takto vybaveni): lepicí pistoli, nádobu, do které chcete vazbu umístit, lze i proutěnou + igelit proti průsaku, zahradnické nůžky, ostrý nůž, drátek na špulce, své vlastní doplňky, nařasené větvičky. Neváhejte použít také vlastní fantazii a naaranžovat vazbu třeba i do věnečku, umístit ji do nádoby s kamínky… Pro inspiraci vám bude v Havránkovi k ruce také publikace z nakladatelství Anagram o jarních dekoracích z květin (viz ilustrační obrázek). Na místě budou řezané květiny, zeleň, piaflor (aranžovací hmota), přízdoby.

Za vstupné zaplatíte 20 Kč + cenu spotřebovaného materiálu. Zájemci, hlaste se prosím v Havránkovi nebo na Evin e-mail – přihlášení mají přednost při výběru materiálu!

1 komentář k příspěvku “Jarní vazba z květin”

  1. eva málková říká:

    Tak už je nás přihlášeno asi 9! No to je príma, hlaste se další.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.