Havránkův web sledují stovky návštěvníků

návštěvnost webu RC Havránek v roce 2006Webové stránky obce RC Havránek navštívilo od jejich spuštění v dubnu 2006 do konce roku 2545 unikátních návštěvníků. Unikátní návštěvník přitom může být jeden člověk, ale spíše představuje více lidí. Jde totiž o identifikaci počítače, takže pokud má k jednomu počítači přístup více lidí, jsou započítáni jako jeden unikátní návštěvník.

Průměrně na náš web každý měsíc z oněch osmi zavítalo 273 unikátních návštěvníků při 723 návštěvách, během nichž prohlédli 2785 stránek – vše průměr měsíčně. Celkově to pak dělá zobrazení 25 063 stránek při 6509 návštěvách.


Pokud vás zajímají čísla, klikněte myší na obrázek – objeví se větší verze s čísly za celý rok. Nižší čísla představují unikátní návštěvníky, ta vyšší pak celkové počty návštěv v daném měsíci.

Máte-li náměty, co by se na těchto stránkách mělo objevit, co by se dalo vylepšit či jakékoliv jiné poznámky, klidně je napište. Můžete je napsat jako komentář třeba pod tento článek, anebo nám je sdělte osobně.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.