Od ledna má Havránek nový rozvrh

Betlémská hvězdaVěci se mění, a s malými dětmi snad ještě rychleji. První den otevření Havránka v novém roce nás navštívilo čerstvé miminko! Jmenuje se Terezka a prý se ráda připojí ke své sestřičce a naší stálé návštěvnici Petrušce. Terezka se Alici narodila na Štědrý den a všichni jim gratulujeme. Kromě tohoto přírůstku došlo ještě k jedné podstatné změně – změně rozvrhu tak, aby lépe vyhovoval jak návštěvníkům, tak i pořádajícím. Snad se to povedlo.


Rozvrh platí od 8/1/07 až do konce května, kdy vyhlašujeme, jak je v mateřských centrech zvykem, předčasně prázdniny. Spousta akcí se jistě ale stihne i o prázdninách, a tak se nikdo nemusí bát nudy.

Herna je nově otevřena v těchto dnech a hodinách:
pondělí: 14:30 – 16:30
úterý: pouze po dohodě, den pro akce a výlety
středa: dopoledne po dohodě, odpoledne 14:30 – 16:30
čtvrtek: 9:30 – 11:00 a 15:00 – 16:30
Programy jsou zhruba hodinové a začínají vždy v 10:00 a v 15:00, ve čtvrtek odpoledne v 15:30.

Vstup do herny i s programem je stále 20 Kč za rodinu (pouze angličtina pro rodiče a keramika se platí zvlášť). Pro členy Havránka je vstupné snížené na 10 Kč.

Programy:

PONDĚLÍ 15:00
Herna s písničkami (Káča Zubrycká) – volná herna pro děti bez omezení věku doplněná poslechem a zpíváním dětských písniček (lidových, pohádkových i jiných). Za příznivého počasí je otevřena i zahrádka s pískovištěm.

ÚTERÝ
Úterní výlety, slety a zálety – výlety na místa zajímavá pro rodiče s dětmi, volně přístupné i bez přihlášení. Vede Lenka Šťastná nebo Jana Krejčová. V úterý se konají také dílny, akce a představení, které najdete vždy v plánu akcí.

STŘEDA 10:00
Výtvarná dílna pro rodiče – příležitostně – těšte se znovu na ubrouskování, malbu na vitráže, batiku, pletení z pedigu a další aktivity.

STŘEDA 15:00
Z ničeho něco aneb Výtvarka (Eva Málková) – pro všechny děti, které už mají chuť něco tvořit za pomoci barviček, papíru a spousty dalších věciček.

ČTVRTEK 10:00
Angličtina pro dospělé (Lucy Babčáková) – zatímco si budete osvojovat nová slova a zdařile konverzovat, děti si pohrají v naší herně. Na kurz je třeba se přihlásit (Katka), kurzovné 50 Kč za hodinu.

ČTVRTEK 15:00
Eldorádo aneb Cvičení pro děti od 1 do 3 roků (Katka K. Vitochová) – cvičení s říkankami, na balonech i bez nich, při kterém se možná občas trochu pocvičí i rodiče.

Pokud se sejde více zájemců, rádi zprostředkujeme také keramiku pro dospělé nebo angličtinu pro děti od 3 let – je třeba nás ale kontaktovat předem.

O nepravidelných akcích na leden a únor se dozvíte už brzy právě tady – na stránkách. Už příští týden začínají první, proto stránky bedlivě sledujte!

Šťastný nový rok s Havránkem i mimo něj!

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.