Cyklovýlet míří pod horu Říp (a možná i nahoru)

bájná hora ŘípTentokrát se Havránkův cyklovýlet vydá po docela nové trase, když se podél Vltavy odvine jen prvních několik kilometrů z Veltrus. Pak už se pustíme na sever, abychom po zhruba 25 kilometrech dojeli na louku pod bájnou horou Říp.

Startujeme však z obvyklého místa – tedy od brány do Veltruského parku, kde se setkáme v neděli 8/7/07 v 9:45, abychom v 10:00 mohli šlápnout do pedálů.


jedno z letadel na letišti SazenáJe jasné, že celková očekávaná délka třetího letošního Havránkova cyklovýletu je pouze pro zkušené cyklisty. Na louce pod horou bude piknik (případné vlastní zásoby můžete na startu svěřit doprovodnému vozidlu, abyste si na cestu odlehčili), děti si budou moci zahrát hry, a kdo si troufne, může se po Čechách rozhlédnout po vzoru praotce. Zpáteční cestu pak zvolíme podle zbývajících sil, ale lákadlem na mírné prodloužení může být zastávka na letišti Sazená.

Nahlédněte na fotografie a videa z předešlých cyklovýletů, ať máte představu, jak to tak může vypadat. Doprovodné vozidlo bude kromě přepravy pochutin a případného dalšího nákladu připravené naložit až dva dospělé pasažéry i s koly.

Přihlášky posílejte Honzovi.

3 komentářů k příspěvku “Cyklovýlet míří pod horu Říp (a možná i nahoru)”

  1. Havránek » Archív » Počasí Havránkově cestě na Říp přálo říká:

    […] Havránek rodinné centrum « Cyklovýlet míří pod horu Říp (a možná i nahoru) […]

  2. Havránek » Archív » Havránkova cyklosezóna 2008 říká:

    […] 12/7/08 – Říp – pod bájnou horu Říp tradičně jezdíme na piknik, zpáteční cestou obdivujeme motory na letišti v Sazené – viz vloni […]

  3. Havránek » Archív » Byli jsme na Mělníce a chystáme se na (pod) Říp říká:

    […] Při posledním Havránkově cyklovýletu na Mělník jsme si už mohli dobře obhlédnout další cíl: bájnou horu Říp. Není nám neznámý – dá se říci, že už se stal jedním z tradičních cílů. A protože je to výlet poněkud náročnější než většina těch ostatních (ujedeme zhruba 50 km) odměníme se na místě piknikem, který uspořádáme na úpatí hory. Kdo chce, může se vydat až ke kapličce na vrcholu hory a v hospůdce pod ní si dát nějakou mňamku. Cestou zpět se zastavíme v Sazené na letišti a určitě tam bude co k prohlížení. Chcete se k nám přidat? Udělejte to, čím víc nás bude, tím větší je při cesty i v zastávkách zábava. Start je v sobotu 12/7/08 v 10:00 od brány do zámeckého areálu Veltrusy. Informace o minulé cestě na Říp najdete v loňském článku […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.