Vypravte se s Havránkem za bohem války

socha boha války MartaTušíte, kde je ve Veltruském parku socha boha války Marta, důvěrně starousedlíky zvaná Mamlas? A bavily vás v dětství bojovky? Ať už ty velké celotáborové, nebo jen ty maličké, kdy se chodí po šipkách od psaníčka k psaníčku? Hráli jste si rádi třeba na Robina Hooda? Já to doslova „žrala“. Podobné hry jsme si jako malí i sami navzájem připravovali.

AKTUALIZACE 16/10/06 v 11:30:
výprava se z důvodu nemoci organizátorky o týden odkládá a bude tedy 24/10/06

Sraz je v úterý 17/10/06 24/10/06 ve 14:30 v Havránkovi, k cíli dorazíme asi po hodině a půl, takže i s cestou zpět bude celý výlet asi do pěti odpoledne.


Odpovídali jste kladně? Tak pojďte, zkusíme trochu z toho ukázat i našim dětem. Půjdeme asi 3 km veltruským parkem, ať už po šipkách, nebo podle zpráv ukrytých na trase. Budeme s dětmi plnit dobrodružné úkoly, luštit tajuplné šifry, zdolávat nesnadné překážky, a pokud budeme úspěšní, nakonec dorazíme na mýtinu s majestátní sochou na trůnu, která je ukrytá před zraky nejen většiny turistů, ale i leckterý Veltrušák k ní pořádně netrefí. Nás a naše děti tam bude navíc čekat ukrytý poklad. A pokud máte ještě nemluvňata, přidejte se taky, je to pěkná procházka!

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.