Tajuplný ostrov opět otevřen

loď v celé kráse focená z pódiaOd čtvrtka 3/5/10 je opět otevřeno hřiště za RC Havránek v běžném letním provozu, tedy od 8 do 18 hodin. Zveme vás tedy opět na Tajuplný ostrov a prosíme, abyste dodržovali pravidla, uvedená v provozním řádu. Moc děkujeme všem brigádníkům, kteří se postarali o úklid, pletí, doplnění dopadových ploch a jiné drobnější práce.


Hřiště prodělalo menší úpravy, ale především byl zbudován chodník od vstupu až po posezení. Vstup tedy bude pohodlnější i pro cyklisty a kočárky a počítáme s tím, že se sníží prašnost prostředí. Kaménky, které původně pokrývaly vstupní část, jsme samozřejmě použili na dopadové plochy. Stavba chodníku ze zámkové dlažby byla oproti plánu o něco dražší – prodražilo ji hlavně bagrování, odvoz a skládkování vybagrovaného materiálu. Celkově stála 98 tisíc korun (při celkové ploše 106 m2 vychází kompletní náklady na 921 Kč/m2) – část pokryl grant České pošty, část je z vlastních prostředků Havránka (vstupné, prodeje, pronájem učebny na jazykové kurzy a prostředky z grantů, které jsme si šetřili schované na program).

Věříme, že se vám na ostrově bude i nadále líbit a že se – i za vaší pomoci – povede usměrnit vandalství a odhazování odpadků. Nápady a pomocné ruce při dalším zvelebování hřiště vždycky vítáme!

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.