Vánoční krabice pro děti z Kralup a Roudnicka

krabiceChcete udělat na Vánoce radost dětem, které budou jinak nejspíš bez dárku? Můžete se přidat k celostátní sbírce Vánoční krabice od bot  – už 5 let jsme v Havránku jejím sběrným místem. Myšlenka je jednoduchá: děti spolu s rodiči (anebo kdokoliv jiný) naskládají do krabice od bot něco, co už nepotřebuje nebo co by sám rád v příslušném věku dostal. Přidá přáníčko nebo třeba fotku, oblíbený obrázek…vše vánočně zabalí a donese do sběrného místa.

Komu a jak?

Letošní seznam dětí najdete tady – na prvním listu jsou děti z Roudnicka, vidíte u nich pouze pohlaví (klub, holka) a věk. Když dole překliknete na druhý list, zobrazí se vám děti z Kralupska i se jmény a někdy i s přáním, co by rády dostaly. K dítěte se zapíšete – jménem, telefonním číslem nebo přezdívkou… a pošlete nám zprávu na vanocnikrabice@gmail.com.

Kam s dárkem?

Dárek nám donesete do informačního centra veltruského zámku – nachází se hned za branou veltruského parku, proti kavárně Důlék, v ulici Františka Šafaříka 22. Provozní doba je nyní v prosinci od 10 do 15:30 hodin.

Co dál?

Pak už se dějí malé vánoční zázraky. Přijede auto z Roudnice a z Kralup, dárky naloží a pracovnice charitních domů dětem dárky předají. Po Vánocích se k vám dostanou fotky z předávání a většinou i momentky z předávání, o které není nouze.

O tom, že dárky působí radost, není pochyb. Vloni nám dorazil i moc milý dopis od klientek Azylového domu v Roudnici.

dekovny-dopis-od-klientek-2

User comments

User comments

 

 

 

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.