Díky prvním dárkyním v projektu Spolu pro MC

může se polepšit?Jakmile RC Havránek zveřejnil svůj seznam potřeb v rámci projektu Spolu pro MC, ozvaly se první dvě dárkyně a dlouhodobé podporovatelky Havránka.

Vendy Škvorová nám zakoupila hned tři knížky od Jiřiny Bednářové. Hodně je využijeme v Hrátkách se školkáčky a v Předškolákovi – děti na nich zkoušejí zábavná grafomotorická cvičení přes stíratelnou folii, takže knížky se dají používat velmi dlouho. Už dříve nám Vendy příležitostně věnovala několik knížek pro nejmenší, je tedy naší stálou podporovatelkou. Moc si toho vážíme.

„Mně připadá lepší podpořit něco, co znám a čemu věřím. Ty peníze bych za knížky utratila stejně, moje úchylka jsou antikvariáty. Je mi jedno, jestli jsou pro mě nebo pro někoho, u vás v Havránku aspoň poslouží víc lidem a dětem. A taky – vždyť ty Vaše děti budou vydělávat na můj důchod!“

Druhé poděkování patří Soně Dekastello za krásnou dřevěnou hrazdičku pro miminka – určitě se nejmenším dětem bude líbit!
Také Soňa není v Havránku neznámá, vloni se podílela na vedení Barevného dopoledne a přiloží ruku k dílu, kdykoliv to situace (hlavně malí synkové) dovolí.

Připomínáme ještě ty, kdo nám také přispěli v poslední době:

Město Veltrusy 10 000 na platbu za energie
Javlin a. s. 10 000 na činnost RC Havránek
Rodina Malotínských – krásné hračky a výukové pomůcky

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.