Letní tábor pro rodiny s dětmi

tabor-maly

Havránek přijal výzvu ASPV Veltrusy a chystá se podílet se na táboře pro rodiče a děti, který se bude konat 13. – 19. července 2013 na – Veltruským dobře známém – tábořišti Kocourkáč u Pacova. Hlásit se můžete už teď. Pokud máte zájem, napište nám, pošleme Vám přihlášku s dalšími informacemi.

Akce je určena pro rodiče nebo prarodiče s dětmi do 7 let. Program tábora bude přizpůsoben pro tuto věkovou kategorii, účast starších sourozenců je možná. Účastníky čeká tábor se skutečným „táborovým“ programem pro nejmenší. Těšit se můžete na společné hry, soutěže, výtvarné a rukodělné dílničky, divadélka nebo táboráky.

Rodiče se budou podílet nejen na programu, ale i na drobných pracích spojených zejména s přípravou dříví na topení a večerních táboráků.
Ubytování je zajištěno ve stanech s podsadou, uvnitř stanů jsou postele s molitanovými matracemi. Pro mytí je využíván potok s přehradou nebo sprchy, ve kterých se dá podle potřeby ohřát voda.
ASPV Veltrusy pořádá na tábořišti Kocourkáč letní dětské tábory již 14 let, nemusíte se tedy bát neznáma.

Účastnický poplatek činí 1500 Kč pro dospělou osobu, 800 Kč pro děti (2-10 let), 200 Kč pro děti do 2 let (bez nároku na stravu).

Další informace Vám rády podají Martina Voláková nebo Lenka Měšťánková, tel.: 774 069 296, e-mail: tabor@veltrusy.cz

1 komentář k příspěvku “Letní tábor pro rodiny s dětmi”

  1. Havránek » Archív » Kocourkaření říká:

    […] to na tábořišti Kocourkáč u Pojbuk vypadalo, že snad rodiny táborníků ani nedorazí (zvali jsme). Do pozdního odpoledne tu Anežka pořád vyhlížela živáčky, nikde nikdo, jen Jarda s […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.