Předpověď se nenaplnila a první cyklovýlet se podařil

Přestože předpověď počasí si na sobotu 21/4/12 plánovala zataženo a přeháňky, účastníci prvního letošního Havránkova cyklovýletu nezmokli. Zpočátku sice bylo zataženo a větrovky zůstaly na těle, ale už před přívozem slunce mraky zahnalo a větrovky zmizely v kapsách. Ale možná zahnal mraky luňák červený, kterého jsme zahlédli mezi Dědibabama a Křivousama (ano – i takovéhle obce máme na trase).

Dále v článku najdete video a odkaz na fotografie!

Nechyběla tradiční zastávka u oveček (letos jen kamerunských, tradiční bílé už v ohradě nejsou) v Bukoli a pak přívozem do Lužce a odsud do Zelčína. Po vydatném obědě a několika kolečcích na hřbetě koně zase zpátky. Mimochodem jsme zjistili, že se na loď vejde 16 kol i s pasažéry (ale rekord prý udělalo 24 Italů s koly – neuvěřitelné!).

Fotografie z prvního cyklovýletu sezóny 2012 jsou jako obvykle na flickru (pokud kliknete vpravo nahoře na slideshow, uvidíte je přes celou obrazovku).

Přidáte se k nám? Poctivé účastníky čeká odměna – zelené triko s logem cyklovýletů! Kdo loni absolvoval většinu výletů, už tričko má. Zde je plán cyklovýletů na letošní sezónu. Ten příští bude už v sobotu 12/5/12 – a opět je to nenáročné – podél Vltavy k Máslovicím a zpět.

1 komentář k příspěvku “Předpověď se nenaplnila a první cyklovýlet se podařil”

  1. katia říká:

    Přátelé, soutěž o trička pro rodinu pokračuje!!! Pokud se zúčastníte dalších cykloakcí v sezoně (stačí 1 zástupce rodiny) a už žádnou nevynecháte, získá celá vaše rodina „cyklotrička“. Zatím trička vlastní 2 rodiny (hádejte které!) a vy můžete být další. Samozřejmě si je můžete i zakoupit za nákupní cenu 🙂

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.