Malé maškary se vydováděly na Závisti

na karnevalu byly povedené maskyK masopustním oslavám ve Veltrusích patří nejen průvod, koblihy a masné dobroty, zábava a další doprovodný program na hřišti – který se podle ohlasů letos moc povedl -, ale také Havránkův karneval pro nejmenší. V sálku restaurace Na Závisti se díky vstřícnosti majitele konal v sobotu 12/3/11 od 15 a končil někdy po 17. hodině.

Odkaz na fotografie najdete na konci článku.

Děti přišly v nejrůznějších maskách a v reji ani soutěžení se nijak neostýchaly. Letos překvapili například rytíři i s obléhanou věží, bezkonkurenční Bob a Bobek, krásné hmyzí rodiny (mravenci, cvrčci) nebo klauni tak věrohodní, že jsme skoro nepoznali, o koho v převleku jde. Napříště můžeme povzbudit i rodiče, aby hábity z průvodu nesvlékali a klidně v nich přišli i na odpolední maškarní. Komu se zdálo, že jeho tvář je příliš rozpoznatelná, mohl si nechat kostým dotvořit malováním na obličej (díky i maskérkám!).

Organizátorky Jana a Eva letos pozvaly jako moderátora rozeného herce a improvizátora Martina Cvrčka. Hudbu, jak velí tradice, zajistil a pouštěl DJ Lukáš Kohout. Většinu soutěží chtěly vyzkoušet opravdu všechny děti (některé i víckrát), a tak se na mnohé disciplíny ani nedostalo. Padák a házení kroužků (ASPV, díky za půjčení!) zaujme pokaždé. Čtyři odvážní dobrovolníci se nechali svými rodinnými týmy obalit WC papírem bez protestů, někteří dokonce i pomáhali, a tak se z nich po chvíli motání staly tajemné mumie.

Poděkování za odměny pro soutěžící patří Večerce u Purnochů a společnosti Et netera. Za pomoc také děkujeme manželům Kolářovým a paní Cihelkové, Báře děkujeme za skvělé domácí zákusky.

Fotografie z Havránkova masopustního karnevalu najdete v galerii na flickru.

Máte také nějaké fotografie z karnevalu či masopustu? Přidejte, prosím, odkaz do komentářů. Děkujeme.

1 komentář k příspěvku “Malé maškary se vydováděly na Závisti”

  1. Havránek » Archív » Veltruský „vodní“ karneval tentokrát bude v Sokolovně říká:

    […] maškary, které se dostaví. Inspiraci můžete hledat třeba i ve fotografiích z loňska. Čekejte jako obvykle hudbu, tanec, […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.