Jak se vám líbil masopustní karneval?

masky se dětem vyvedlyNa masopustní karneval 12/2/08 se v Havránku podobně jako loni sešlo na padesát dětí se svými rodiči nebo prarodiči – na tři hodiny ovládly s lomozem sál kulturního domu. Karneval se konal v rámci městských masopustních oslav a byl pro Havránka druhý v pořadí. Samozřejmě jsme trochu fotili, a tak můžou virtuálně pobýt i ti, co raději dlabali zabíjačkové pochoutky na hřišti. V komentáři k tomuto článku můžete napsat, co se vám líbilo, co ne, co byste rádi pro příště vylepšili… čekáme na vaše názory!


Zútulnit tmavý a studený sál kulturního domu je bohužel dost těžké, a tak nám muselo pomoct přítmí a vypůjčená světelná disco-koule původem z Obecního domu let devadesátých. Dětem zjevně chlad nevadil, vyvíjely totiž neustálý neuspořádaný pohyb. Tedy, díky hrám byl jejich pohyb občas i trochu uspořádaný. Ukáznit menší děti pomohly i starší masky (hlavně tuším ze šesté třídy), za což jim patří díky!

programem provázela Pipi, aneb KatkaO hudbu se staral dýdžej LukášObčerstvení, tedy přesněji sladkosti a nápoje, hradil dílem Havránek a (větším) dílem nám přispěla Česká federace potravinových bank. Každé dítě si odneslo po dvou balíčcích dobrot namísto obvyklých odměn za soutěže. Vždy nás totiž mrzí, když musíme odměňovat jen některé (průbojnější nebo starší) děti. O hudbu a ozvučení se postaral Lukáš s Honzou, za přípravu, úklid (…) vděčíte taky velkou měrou Káče. Tuhou zimu v předsálí neohroženě přestáli manželé Málkovi starší.

Pište prosím svoje názory, tipy na to, jak by mohl karneval vypadat příště, a také s námi držte palce, ať se podaří získat prostředky na rekonstrukci budovy, abychom se mohli scházet v ještě příjemnějším prostředí!

Níže najdete několik dalších fotografií – stačí kliknout a objeví se větší. V tmavém sále ale fotilo více lidí – máte-li nějaké hezké fotografie z akce, dejte nám vědět a pošlete nám je, prosím. Rádi je doplníme.

děti se bavily a hrály různé hry

nechybělo ani občerstvení

1 komentář k příspěvku “Jak se vám líbil masopustní karneval?”

  1. Havránek » Archív » Přijďte na masopustní karneval! říká:

    […] 2008 […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.