V sobotu spojte užitečné s příjemným

plakátek zve na burzu…a přijďte do Havránka! Dopoledne 17/11/07, od 9:00 do 11:00 bude probíhat v hale kulturního domu ta užitečná část: burza zimního dětského ošacení a sportovních potřeb, o které se podrobněji dovíte v sekci akce měsíce anebo na plakátku. Pokud chcete své věci prodávat, přihlaste se prosím předem, abychom pro vás měli připraven stůl.
Odpoledne si pak zpříjemníme pouštěním draků – sraz je v 15:00 před Havránkem. Pravděpodobně se budeme dohadovat, který z nich je nej… krásnější, …větší, …barevnější, …létavější… Pro majitele těch opravdu „nej“ budou připraveny drobné ceny. Doufejme jen, že narozdíl od loňska bude tentokrát trochu foukat 🙂

3 komentářů k příspěvku “V sobotu spojte užitečné s příjemným”

  1. pinkrider říká:

    Když jsem viděla plakátek na svatomartinský pochod, říkala jsem si, že je moc pěknej. Ale teď když koukám na ten „burzovní“ nemohu to nechat bez komentáře. Havránku máš moc hezké a originální plakáty! Smím se zeptat kdo je pod nimi podepsaný?
    Petra z klanu Kadeřábků

  2. katia říká:

    Péťo, naše utajená grafička Kačka Kohoutová. Tím, že vyrobila tyhle dva plakátky, si vykoledovala funkci grafičky a teď se na ni úkoly posypou. 🙂

  3. káča říká:

    Ó děkuji,až se červenám 🙂
    A funkce „grafičky“ ? Myslím si ,že spojím jen příjemné s užitečným.
    .. jen škoda,že burza opět neměla takový ohlas jaký jsme čekali.I když já i další Havrankářky jsme něco „šikovného“ nakoupily.:))

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.