Výsledky srpnového tvoření na Veltruském Corvu

Havránkova taškaPro milovníky historického šermu, divadla, muziky… a samozřejmě pro obyvatele Veltrus není velkým překvapením, že i letos, v sobotu 25/8/07 se ve veltruském letním kině odehraje výjimečná šermířská akce sdružení Basilard, Veltruský Corvus. Již pátý ročník vypukne o 11. hodině průvodem – a do 20:30 by se nikdo ve městě neměl nudit, čeká ho kromě bitev, výuky šermování, ukázek sokolnictví i spousta dobré muziky. Podrobný program zveřejnil již Basilard na svých nových, mimochodem velmi vydařených stránkách.


Basilard je náš dobrý soused z Kulturního domu Veltrusy, a tak nám samozřejmě nedalo, abychom si na Corvu nepřihřáli svou polívčičku. Havránek tu tedy rozbije svůj informační stánek a v klidných chvílích mezi hlučnými bitvami bude především seznamovat návštěvníky s projektem hřiště. Kdo bude chtít, může se ještě připojit k anketě, v níž vás zpovídáme, jak by mělo hřiště vypadat. Spousty názorů už máme, další rádi uvítáme – a na vás bude i vybrat si podle obrázků typ hřiště, který právě vám přijde nejvhodnější.

Od srpna funguje Havránkův sbírkový účet na dětské hřiště u KB č. 35-7000100267/0100. O způsobech, jak se můžete při přípravách hřiště zapojit, píšeme na našich stránkách v článcích rubriky hřiště – a tak třeba jen dodat, co připravil Havránek přímo na Corvus.

Program dílen na srpen odhalí, že jsme se rozhodli připravit pro vás různé možnosti, jak benefičně podpořit „Tajuplný ostrov“. V průběhu srpna vzniknou (nejen) na dílnách předměty, které si budete moci na Corvu zakoupit, a tím přispět. Pro jednoho budou nejlákavější perníčky, jiný třeba ocení malovanou keramiku a sklo, dalšímu se možná zalíbí látkové tašky v Havránkově stylu… Pokud nechcete svou domácnost obohacovat (či zatěžovat 🙂 podobnými výrobky, můžete samozřejmě přihodit libovolnou částku na Havránkův sbírkový účet – anebo přímo do kasičky, která bude i na Corvu umístěna.

A prosím nezapomeňte, že nás zajímají vaše názory na podobu hřiště. Bude totiž sloužit možná i vašim dětem, a tak by mělo být co nejkrásnější a nejúčelnější.

Vetruskému Corvu (latinsky Havranovi) a hřišti zdar!

2 komentářů k příspěvku “Výsledky srpnového tvoření na Veltruském Corvu”

  1. Havránek » Archív » Hrad ve Veltrusech útokům odolal říká:

    […] Havránek rodinné centrum « Výsledky srpnového tvoření na Veltruském Corvu […]

  2. Hrad ve Veltrusech útokům odolal at Dolní Povltaví říká:

    […] jste, že Veltrusy měly nejen zámek, ale i hrad? Všem návštěvníkům akce zvané Veltruský Corvus, která proběhla v sobotu 25/8/07, to je známo. Na louce u letního kina totiž šermíři SHŠ […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.