Běh, soutěže, buřtíky… to vše v sobotu ve Veltrusích

ilustrační obrázek běžkyněHavránci oslaví o poslední dubnovou sobotu své první narozeniny pravděpodobně vycházkou, sladkým pohárem pro děti, hlaholením u kytary a opékáním buřtíků, což by mohl jistě podniknout kdokoli z vás. Buřtíky jsou mimochodem připomínkou naší úplně první akce, loňského Odpoledne s Havránkem, které se konalo v letním kině. Letos máte ale i jiné možnosti, jak sobotu 28/4/07 ve Veltrusích s dětmi smysluplně strávit: konají se tu totiž hned dvě další akce, z nichž každá po svém vítá jaro.


Dopoledne je pro sportovce: ASPV a Sokol již po deváté pořádají Běh veltruským parkem. Běžet může v podstatě občan jakéhokoliv věku: od nejmenších, kteří (za ruku taženi rodiči) uběhnou triumfálně padesátku, přes šikovnější předškoláky, několik kategorií školáků až po dospělé, co si troufnou i na 10 km. Start dětských kategorií je už v 10 dopoledne, dospělí dostanou prostor po půl dvanácté. Registrovat se můžete s mírným předstihem až na místě a za startovné nezaplatíte ani korunu. Další informace najdete na stránkách ASPV.

Po obědě máte chvíli čas, než se vydáte do kempu Obora, který slibuje program své „Čarodějné soboty“ dotáhnout až do pozdního večera. Od 16 hodin tu budou připraveny hry a soutěže pro děti i dospělé, čekají vás tu i obligátní buřtíky a „Amundsen párty“. Vstupné na odpolední program je dobrovolné. Šťastnější z vás, kteří odloží děti do postýlek nebo svěří hlídačům, mohou vyrazit od 20 hodin znovu do kempu na taneční zábavu s živou hudbou a orientálními tanečnicemi. Večerní vstupné činí 60 Kč.

Tak si to užijte a hlavně nezapomeňte spálit alespoň malou symbolickou čarodějnici. Pak že nevíte, co s odloženým oblečením.

1 komentář k příspěvku “Běh, soutěže, buřtíky… to vše v sobotu ve Veltrusích”

  1. katia říká:

    a ve Velvarech od 16 hodin můžete vidět divadelní pohádku pro děti (hraje Kejklíř, Praha) – víc na http://www.natvrdli.velvary.com/

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.