Alergie u dětí…

zvětšené pyly (zdroj: Wikipedia.org)… je téma přednášky, která se koná 17/4/07 od 17:00 hodin v prostorách našeho rodinného centra (vstupné zdarma). Alergií, zejména u malých dětí, je v dnešní přecivilizované době bohužel čím dál tím víc. Jako matka takového dítěte jsem bohužel také musela řešit otázky čím mazat, aby ta ošklivá vyrážka zmizela, co smím vařit, aby se neobjevovala nová červená místa, a co všechno můžu udělat pro to, aby moje dítě alergií trpělo co nejméně. Takových informací není nikdy dost.


Čerpat se dá z odborné literatury, kterou ale může být problém sehnat v dostatečné kvalitě, nebo od dalších matek podobně postižených dětí, které ale můžou mít dost odlišné zkušenosti, protože každé dítě a každá alergie jsou jiné. Anebo se dají informace získávat přímo od odborníků.
Takovým odborníkem je jistě i MUDr. Ingeborg Vokálová, praktický lékař pro děti a dorost a zároveň alergolog-klinický imunolog, která působí i ve Veltrusích. V Kralupech nad Vltavou má vlastní alergologickou ordinaci a zajisté se nespletu, když napíšu, že za léta své praxe jí prošly rukama tisíce nejen dospělých alergiků, ale zejména alergických dětí. Přijďte si s ní pohovořit na téma alergie u malých dětí a zeptat se na cokoliv, co s tím souvisí nebo co vás zajímá, do Havránka.

1 komentář k příspěvku “Alergie u dětí…”

  1. JITKA KRATKA říká:

    DOBRY DEN,POREBUJI PORADIT MAM DOMA ROCNI DCERU A TRAPI JI UZ CTVRTY MESIC RYMA DOKTORI NAM JI LECI UZ NEKOLIKA DRUHY ANTIBIOTIKY ALE NEPOMOHLO TO FURT JE TO STEJNE TECE JI Z NOSU A MA RUDY OCI,VYPADA TO JAKO ALERGICKA RYMA JENZE V TESTECH SE NIC NEUKAZALO I KDYZ JA JSEM ALERGIK TAK MI DOKTOR REKL ZE SE U TEHLECH MALEJCH DETI TESTY MUSEJI OPAKOVAT ALE AZ VEDVOU LETECH PRY TO DRIV NEMA CENU,MI JSME NA RADU LEKARU UZIVALI SPOUSTU SIRUPU NA ODHLENENI A VUBEC TO NEZABIRALO UZ NEVIM NA KOHO SE MAM OBRATI O RADU,VZDY KDYZ JSME DOSLI K LEKARI TAK NAM REKL ZE JE TO JEN RYMA A NAPSAL SIRUP MUKOSOLVAN A KAPKY DO NOSU A PAK NAM MUSELI DAT ANTIBIOTIKA MELI JSME SNAD VSECHNY DRUHY CO JSOU A NIC NEZABIRALO A RYMU MAME FURT STEJNOU,JESTE JSEM SE CHTELA ZEPTAT NASE NOVA SOUSEDKA SI PORIDILA PSA JESTLI MALA NEMUZE MIT ALERGII NA PSI SRST DEKUJI MOC KRATKA

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.