Vybrali jste Havránkovi logo

návrh č. 2
Rodinné centrum Havránek má od soboty 13. května 2006 své logo. Vybrali ho na Odpoledni s Havránkem v letním kině Veltrusy návštěvníci, kteří vyplnili naši anketu (zakladatelky ani jejich nejbližší nehlasovali). S velkým náskokem zvítězila „dvojka“, jinak také zvaná „Havránek do čtverečku“. Ostatní návrhy získaly pouhý jeden nebo dva hlasy.


návrh č. 1
Jejich autorkou je karvinská výtvarnice Dáša Milková – a můžeme vám prozradit, že obrázek je z velké části také dílem jejího syna Adama. Těší nás, že znak centra pro děti vytvořil vlastně také jeden (i když malinko větší) kluk. Logo se bude pochopitelně objevovat na všech dokumentech centra i v budově, kde sídlí. A samozřejmě také na plakátech a pozvánkách upozorňujících na různé akce.

návrh č. 3
Z ankety také vyplynulo, že největší zájem měli přítomní rodiče o konání kurzů angličtiny, keramické a košíkářské dílny a přednášky o psychologii a výchově dětí, další výtvarné aktivity. Pro děti by rodiče nejčastěji zvolili cvičení od 1 roku do 3 let, výtvarný kroužek, hudební kroužek a diskotéku, projížďky na koních i na kolech a angličtinu. Odpovídali nám nejvíce rodiče s jedním dítětem, o něco méně bylo rodičů se dvěma potomky, a dvě rodiny jsou dokonce šestičlenné.

návrh č. 4

návrh č. 5

návrh č. 6

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.