Dárky pro děti z Kralupska a Roudnicka po sedmé

Už je to tady: I letos můžete přispět do sbírky dárků pro děti, které by jinak pod stromeček nic nedostaly, pod hlavičkou www.krabiceodbot.cz. Už od prvního ročníku se k ní Havránek přidává jako místní organizátor – s námi nadělujete pod stromeček klientům farních charit Kralupy nad Vltavou a Roudnice nad Labem. Zúčastnit se můžou jednotlivci, školní třídy, pracovníci firem… záleží jen na vás.

Jak na to? Vyberete si dítě, které chcete obdarovat, v seznamu a napíšete nám o tom na vanocnikrabice@gmail.com. Dárek vložíte do krabice a do 9. prosince 2018 donesete do sběrného místa v informačním centru veltruského zámku: na adrese Fr. Šafaříka 22 (v době od úterý do neděle 10.00–12.00 a 13:00–15.30). Dárek opatříte lístečkem se jménem dítěte a místem, odkud je. Můžete přidat i přáníčko/fotku/obrázek a přiložit balicí papír. Dobrovolníci poté dárky zabalí a další dobré duše je dopraví do charitních domů. Pak už se děje vánoční čarování, o kterém se dozvíte z článku a fotkách na stránkách rodinného centra. Pod článkem najdete několik odkazů, které by vám měly pomoci s výběrem dárků u dětí, které neuvádějí konkrétní přání.

V seznamu se objevily nejprve děti z Roudnice, do začátku listopadu přibudou i kralupské děti. Děkujeme všem, kdo tuto zprávu šíří a pomáhají s propagací! Můžete se nám přihlásit i na pomoc s balením a dopravou dárků. Předem děkujeme!

myšlenka, hlavní info, tipy na dárky, foto http://www.krabiceodbot.cz/
loňský průběh a výsledky akce u nás
loňská tabulka dárků pro inspiraci, co dětem pořídit
plakátek, který můžete u vás v práci (…) vyvěsit http://www.krabiceodbot.cz/o-projektu/ke-stazeni/
kontakty do infocentra a jeho provozní doba

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.