Podpora rodin v RC Havránek 2016

Dětské zlozvyky a návykyRodinné centrum Havránek získalo dotaci z MPSV pro projekt Podpora rodin v RC Havránek 2016. Máte proto možnost využít individuální konzultace s psycholožkami, se kterými rodinné centrum spolupracuje. Obracet se na ně můžete s většími i běžnými problémy, kterým se svými dětmi či dospívajícími čelíte. Konzultace probíhají samozřejmě diskrétně, v době, kterou si sami dohodnete. V případě zájmu kontaktujte prosím PhDr. Pavlu Majerovou nebo Mgr. Petru Pírkovou Brunerovou .

Součástí projektu je i několik besed na rozmanitá témata, těšit se můžete např. na témata Grafomotorika, její rozvoj v předškolním věku, Vstup do školky a školy, Očkování u dětí, Multimédia ve výchově dětí, Jak zvládnout mateřskou a rodičovskou dovolenou, Školní zralost a jak ji posoudit, Stravování dětí a prevence dětské obezity, Jak může pomoci OSPOD rodinám v náročných životních situacích, Návrat do práce do RD, možnosti rekvalifikace po RD a nejen po ní.

První beseda v rámci projektu Podpora rodin v RC Havránek na téma Dětské zlozvyky a návyky se bude konat v pondělí 18. 4. od 19:00 v klubovně ASPV Veltrusy. Besedu povede psycholožka PhDr. Pavla Majerová. Přijďte si popovídat o tom, jak u dětí vyřešit kousání nehtů či cucání palce, jak jim pomoci s návykem na nočník či odstranit problémy s jídlem.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.