Barevné dopoledne na zahradě

Jelikož do parku asi ještě nějaký čas nepůjde chodit a jelikož je škoda trávit slunečné dopoledne v herně, zvu všechny, kdo navštěvují Barevné dopoledne, na malý výlet na naši dušnickou zahradu, které se naštěstí velká voda o chlup vyhnula. Počasí má být jasné, ojediněle přeháňky a bouřky (nutno ráno zhodnotit situaci). Budeme se na vás těšit mezi 9 – 12 hodinou.

Co můžu nabídnout? Polodivokou stinnou zahradu s dvěma klouzačkami, pískovištěm,houpačkou a trampolínou, malý bazének pro děti, dále kávu, čaj, studené pití, při dobré konstelaci možná i trochu cvičení, zpívání atd… V případě přeháňky se samozřejmě ukryjeme v domě, kde je spousta hraček.

Na co je třeba se připravit? V zadní části zahrady je i nedokončené jezírko, je třeba děti trochu hlídat. Házení kamínků do vody je žádoucí. Děti zcela jistě budou špinavé, vyberte hodně omšelé oblečení, na kterém vám nezáleží. Určitě se hodí i repelent (ačkoliv doma ho máme, takže můžete zapomenout :-).

Jak se k nám dostanete? Autem z Veltrus směrem na Neratovice (okolo Jelínků), za bývalým kravínem odbočíte doleva na Všestudy. Všestudy celé projedete po hlavní silnici, podjedete dálnici (nebojte, most nespadne, i když ho pro jistotu zpevňují) a další víska jsou Dušníky. Za zastávkou se dáte cestou vlevo od vjezdu do většího statku, projedete kolem zvoničky a zaparkujete u trochu otřískaného domu s černými vraty s číslem 15/22. Místa na parkování je dost.
Bohužel zrušili autobus v 9 hod. z Veltrus, další jede a v 10:34, to byste si moc neužili.
Dá se přijet i na kole, po silnici okolo letního kina je to 5,9 km. Když pominu krátký úsek od kravína po odbočku na Všestudy, vede trasa po příjemné vedlejší silnici. S vozíkem to jezdíme docela běžně.

Jestli vás takové dopoledne láká stejně jako Jonáška a mě, přijeďte!

P.S:. Kdo chcete fotky z poslední hodiny, přineste si flashku! Časem je dám i na internet, ale nemůžu to slíbit urychleně. 
Katka

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.