Adventní tvoření tentokrát na zámku

Právě jeden den před první adventní nedělí, v sobotu 1/12/12 Vás se správou zámku Veltrusy a Květinářstvím Příroda uvítáme v Rudolfově sále veltruského zámku, kde bude v době od 9 do 17 hodin probíhat Adventní tvoření a malá výstava. Věnec nebo svícínek se tak včas dostane na stůl, další dekorace se budou hodit např. na dveře, na stromeček…

Připraveno bude kromě obvyklého aranžování věnečků také další tvoření, zejména pro děti od nejmenších po dospívající. Snadný zapichovací svícínek dokáže kdekteré dítko, komu by se víc líbila práce s papírem, může si vyrobit vánoční vystřihovánky. Dvě dílničky se věnují textilu a filcu – z těchto materiálů vykouzlíte pěkné ozdůbky na větev nebo stromeček. Nebude chybět ani tvoření ze včelího vosku – ať už přímo „motání“ svíček nebo vykrajování ozdobiček.

V přilehlých prostorech si budete moci prohlédnout výstavku (povětšinou) podomácku vyráběných betlémů z různých materiálů.

Předpověď hlásá silné mrazy, přijďte se tedy ohřát na zámek! Vstupné: dospělí 20 Kč, děti do 10 let 10 Kč. Těšíme se na Vás!

1 komentář k příspěvku “Adventní tvoření tentokrát na zámku”

  1. yanca říká:

    Jak to první prosincovou sobotu na zámku vypadalo? Podívejte se na flickr: http://www.flickr.com/photos/yancad/sets/72157632147656609

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.