Havránkova cyklosezóna začíná tuto sobotu

ilustrace: cyklovýlety pro rodiny s dětmiV sobotu 21/4/12 v 10:00 startuje od brány zámeckého parku Veltrusy už sedmý ročník Havránkových cyklovýletů. A jako každý rok i tentokrát začínáme tím nejméně náročným výletem (celkem zhruba 20 km) do osvědčeného cíle – Zooparku Zelčín.

Zveme všechny příznivce poklidné jízdy po cestách a vedlejších silničkách v naprosté rovině. Trasa je vhodná i pro malé děti na vlastních kolech (ty nejmenší na tyči), rodiče s dětmi v sedačkách nebo cyklopřívěsech. Po všech účastnících požadujeme helmy. Tempo je mírné, na začátek i závěr sezony volíme kratší a snazší cíle, v létě počítáme s teplejším počasím a vydáváme se i trochu dál, jak je vidět v plánu na celý rok, který si můžete prohlédnout po rozkliknutí článku. 


Přihlášky havranek (at) dolnipovltavi.cz. Těšíme se na vás!

Hlaste se prosím předem, ať vám můžeme poslat zprávu v případě, že se start (třeba v případě nepříznivého počasí) přesune jinam nebo na jiný den či hodinu.

Plán cyklovýletů na rok 2012
so 21/4: Zelčín
ne 13/5 so 12/5: Podél Vltavy (kvůli nepřízni počasí přesunut na neděli)
ne 17/6 so 16/6: Žabincový prolog (Všestudy)
so 14/7: Velvarsko
ne 19/8 so 18/8: Kokořínsko (místo startu bude upřesněno)
so 8/9: Mělník

Vyjíždíme vždy v 10:00 od brány zámeckého parku Veltrusy (pouze Žabincový prolog a výlet na Kokořínsko mají start jinde).

A jak vypadaly předchozí Havránkovy cyklovýlety? V loňském shrnutí najdete fotografie, videa i odkazy na předchozí ročníky.

3 komentářů k příspěvku “Havránkova cyklosezóna začíná tuto sobotu”

  1. Havránek » Archív » Předpověď se nenaplnila a první cyklovýlet se podařil říká:

    […] Havránek rodinné centrum « Havránkova cyklosezóna začíná tuto sobotu […]

  2. Havránek » Archív » Cyklovýlet Podél Vltavy se přesouvá na neděli říká:

    […] jako vloni a předloni nám ani letos počasí nepřeje a snaží se překazit květnový cyklovýlet. Ale Havránek se bez boje nevzdá a tak to zkusíme zítra, tedy v neděli 13/5/12, v 10:00 od […]

  3. Havránek » Archív » Žabincový prolog se chystá na neděli 17/6/12 říká:

    […] konaly v září, nyní konečně závod dostojí svému názvu a posouvá se blíže k začátku Havránkovy cyklosezóny. Žabincový prolog 2012 proběhne v neděli 17/6/12 od 10:00 (registrace začíná v 9:30) na […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.