Rodinná setkávání v pondělí

Pro všechny zájemce o „setkávání“ sdělujeme, že od nynějška se budou konat vždy v pondělí od 10:00 do 11:30, jednou za dva týdny. Ruší se tedy páteční setkání (20/1/2012), nahradí ho už pondělní program (23/1/2012).
Pondělní dopoledne budou tedy od konce ledna vyhrazena nejen miminkům (9:00 – 10:00), od 10:00 jednou za dva týdny můžete přijít s dětmi různého věku. Pondělí bylo nakonec vybráno proto, aby se program nekřížil s pátečním cvičením dětí ASPV v Sokole.

Možná se nový program zalíbí těm, kteří mají více dětí a je pro ně obtížné najít společný program, možná bude program vyhovovat také dětem, které potřebují více času na adaptaci a chtějí si více užít herny…
Do pondělního klubu uvítáme každého, kdo rád zpívá, tvoří, povídá, poslouchá a hraje si. Říkadla a písně budou vycházet z daného ročního období. Vyrábět se bude z různých, hlavně přírodních materiálů. Každý se může podělit o to, co umí, a předat to ostatním. Program tedy záměrně nemá „vedoucího“.
První setkání bylo věnováno tříkrálové tematice a vyrobili jsme na něm pěkné kartonové koruny, druhé (23/1/2012) má podtitul Kam se, ptáčku, kam schováš. Přivítáme se se skřítkem zvonečkem a pak budeme vyrábět závěsné krmítko – jdeno potom pověsíme i na hřišti. Setkání opět ukončíme obědem.

Vstupné je jako obvykle 50 Kč/rodina nebo permanentka na 10 vstupů za 350 Kč (platí i na výtvarku, barevné dopoledne, cvičení s miminky).
Přijďte se podívat, vyzkoušet něco vytvořit, pohrát si…

1 komentář k příspěvku “Rodinná setkávání v pondělí”

  1. katia říká:

    dnes 23/1 pro nemoc zrušeno!!!

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.