Od 19. září cvičíme v Havránkovi jógu

ilustrace: jógaV pondělí 19/9/11 se rozbíhá Havránkova sezona a téhož večera se také koná první večerní lekce jógy. Sejdeme se ve 20:00 v herně RC Havránek, lekce trvá 90 minut. Kurz povede Marta Matějovská, cvičitelka 1. třídy s 12letou praxí. Někteří ji budou znát z kralupského Sokola nebo ze sportovních týdnů v Chorvatsku.

V kurzu budeme cvičit jógu podle Iyengara, která kombinuje tělesná (ásány) a dechově-energetizující (pránajáma) cvičení vypracovaná indickým učitelem B.K.S. Iyengarem z tradičních jógových nauk. Je vhodná pro zájemce, kteří již dlouhodobě cvičí, i pro začátečníky. Pracuje totiž s pomůckami – podložkami, „pytli“ naplněnými pohankovými slupkami, destičkami apod. Díky pomůckám se i začátečníkům daří dosáhnout správné pozice a vydržet v nich delší dobu.


Pro malé rozměry naší herny nemůžeme přijmout více než sedm zájemců – máme již jen dvě volná místa, pokud tedy máte zájem, hlaste se co nejdříve e-mailem (katka (zavináč) dolnipovltavi.cz) nebo telefonicky (603 969 787). Cena pololetního kurzu činí 1500 Kč. Do konce ledna 2012 nás čeká 18 hodin.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.