Program sezony 2011-2012, nově s Yamahou!

hudební školička Yamaha od září 2011 v RC HavránekNová Havránkova sezona začne v pondělí 19/9/2011 a potrvá do konce května 2012. Největší novinkou v nabídce je oblíbená hudební školička Yamaha, kterou u nás bude vyučovat Michaela Eremiášová. Dochází i k dalším změnám a úpravám programu a opět je tu prostor i pro vás, abyste přišli se svými nápady na pravidelné programy nebo akce.

Celý program přehledně popsaný a s vysvětlivkami najdete na zvláštní stránce. Určitě si všimnete i úprav cen – bez nich už bychom provoz za změněné nájemní smlouvy nedokázali udržet. Ve vstupném na Výtvarku nebo Barevné dopoledne je už samozřejmě započítán materiál, který s dětmi spotřebujeme při vyrábění. Ceny jazykových kurzů se pak nemění.

Nepřehlédnutelnou novinkou, kterou letos nabízíme, je Yamaha class. Ucelený výukový systém pracuje s dětmi už od 4 měsíců. Kurzy jsou perspektivní i vzhledem k systematickému hudebními vzdělávání dětí: po Robátkách a Prvních krůčkách (do 4 let) navazují Rytmické krůčky (pro děti od 4 let a předškoláky) a dále je možnost se vzdělávat v jednotlivých nástrojových oborech : flétna, kytara, keyboard-klávesy, populární zpěv (vše již od 6 let).

Ukázkovou hodinu můžete navštívit v úterý 6/9/2011 od 9 hodin (skupiny Robátka, První krůčky). Kurz probíhá od poloviny září do konce ledna (zimní) a od počátku února do poloviny června (letní) a je garantováno minimálně 16 lekcí na každý.

Cena kurzu je 1500 Kč za pololetí. V ceně nejsou zahrnuty pomůcky: Robátka: set Leporelo + CD za 300,-Kč (nepovinný), První krůčky: set Leporelo + CD za 400,-Kč povinný originál. Platí se pololetně nebo za celý rok, při celoroční platbě je částka výhodnější (2850,-). Kurzovné se platí převodem na účet, ve výjimečných případech nebo při pozdějším nástupu do kurzu lze i v hotovosti. Nastoupit do kurzu je možné kdykoli v průběhu, pokud to kapacita dovolí, s ohledem na prostory je většinou v kurzech 8-12 dětí s doprovodem (ne více). Při dlouhodobé absenci dítěte (4 za sebou jdoucí absence z důvodu nemoci) lze adekvátní část kurzovného vrátit. Pokud rodič, který podepíše závaznou přihlášku, přivede dalšího zájemce, který se rovněž přihlásí, dostane 50% slevu na pomůcky.

1 komentář k příspěvku “Program sezony 2011-2012, nově s Yamahou!”

  1. Havránek » Archív » Od 19. září cvičíme v Havránkovi jógu říká:

    […] pondělí 19/9/11 se rozbíhá Havránkova sezona a téhož večera se také koná první večerní lekce jógy. Sejdeme se ve 20:00 v herně RC […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.