Bude muset Havránek hnízdit jinde?

Bude muset Havránek opustit své hnízdo?Po pěti letech fungování RC Havránek a pěti sezonách v budově kulturního domu na adrese Palackého 117 je možná existence našeho centra v těchto prostorách ohrožena.

Neziskovému občanskému sdružení RC Havránek vypršela smlouva a bylo vypsáno nové výběrové řízení na pronájem. Na městský úřad dorazily dvě nabídky: jeden gastroprovoz a – ovšem – RC Havránek.

Kritéria hodnocení nabídek jsou následující:
-ekonomické podmínky – výše nájmu – 50 procent
– popis činnosti, přínosy veřejnosti – 40 procent
– uvažovaná investice k trvalému zhodnocení prostor – 10 procent

Posuďte sami, zda má nezisková organizace šanci v tomto klání obstát. Nechme se tedy překvapit, jak se 27/6/11 na veřejném zasedání rozhodnou naši zastupitelé. A pokud chcete Havránka podpořit, přijďte na zasedání (mělo by začínat v 18:00 hod.) vyjádřit svůj názor anebo podepište petici za setrvání Havránka v prostorách Palackého 117.

Předem děkujeme.

3 komentářů k příspěvku “Bude muset Havránek hnízdit jinde?”

  1. Jana říká:

    A jak se k té petici dostanu? Kde je k podepsání? Přímo v Havránku? Takže kdykoliv v době konání nějakého programu, ji tam mohu přijít podepsat? Nebo třeba těsně před tím veřejným zasedáním zastupitelstva budou v pondělí 27.6. před 18. hodinou nějaké petiční archy kolovat v demonstrujících davech před MÚ?

  2. katia říká:

    Petice je u členů Havránka, je lepší ji podepsat do pátku.

  3. Havránek » Archív » Ve Veltrusích vítězí nad dětmi pizza říká:

    […] Havránek rodinné centrum « Bude muset Havránek hnízdit jinde? […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.