Cyklosezonu otevíráme tradičně v Zelčíně

ilustrace: cyklovýlety pro rodiny s dětmiNedlouho před prvním cyklovýletem letošního roku zveřejňujeme přibližný plán cyklovýletů na sezonu 2010. Snad bude počasí milostivější než loni a bude nám tentokrát – tedy poprvé v sobotu 17/4/10 – přát. Přidat se můžou samostatní cyklisté, rodiče s dětmi v sedačkách nebo cyklopřívěsech, po všech účastnících požadujeme helmy. Tempo je mírné, na začátek i závěr sezony volíme kratší a snazší cíle, v létě počítáme s teplejším počasím a vydáváme se i trochu dál. Všechny výlety s výjimkou kokořínského startují vždy v sobotu v 10:00 od hlavní brány do veltruského parku, kde je naše hlavní shromaždiště. V dalších článcích budeme k následujícím výletům upřesňovat podrobnosti.

HAVRÁNKOVY CYKLOVÝLETY PRO RODINY S DĚTMI V ROCE 2010

17/4 (so) – Do Zelčína – veltruským parkem, okolo Červeného mlýna, přes Dušníky, Dědibaby, kraj Křivous na Bukol, přívozem do Lužce, podél kanálu do Zelčína. V cíli hospoda, pískoviště, svezení na koníčkách, minizoo, výhledy na mělnický zámek.
15/5 (so) – Podél Vltavy k Libčicům – kvůli nepřízni počasí zrušen
12/6 (so) – Kokořínsko
17/7 (so) kvůli počasí přesunuto na 1/8 (ne) – Velvarsko
14/8 (so) – K Odolena Vodě – kvůli nepřízni počasí zrušen
4/9 (so) – Mělník Žabincový prolog (start hlavního závodu ve 14:00 u obecního úřadu Všestudy)

Informace, trasy, fotky, videoklipy z předchozích ročníků cyklovýletů najdete pod klíčovým slovem cyklovýlet.

Přihlášky havranek (at) dolnipovltavi.cz. Těšíme se na vás!
Hlaste se prosím předem, ať vám můžeme poslat zprávu v případě, že se start přesune jinam nebo na jiný den či hodinu.

2 komentářů k příspěvku “Cyklosezonu otevíráme tradičně v Zelčíně”

  1. yanca říká:

    Islandské soptění zastavilo letecký provoz, ale nás nezastaví. Rada se totiž usnesla, že se jede sopce a prachu navzdory. Eyjafjallajökull bude nejspíš chrlit měsíce a my rozhodně nezůstaneme měsíce zavření doma. A navíc: http://aktualne.centrum.cz/priroda/clanek.phtml?id=666015

    Navíc jsme na prach a další bordel ve vzduchu zvyklí – v Praze je celoročně a okolí Kralup také není proslulé čistým vzduchem.

    Tak v deset u brány na shledanou!

  2. Havránek » Archív » Lepší počasí jsme si snad ani přát nemohli říká:

    […] už o pátou cyklosezonu RC Havránek (přehled všech plánovaných výletů na rok 2010) a popáté jsme začali výletem do ZooParku Zelčín, který nás nezklamal. Kromě dobrého […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.