Maškarní rejdění v Havránku

Havránek nachystal tradiční karneval V sobotu 20/2/2010 se v sále u Havránka konal už počtvrté karneval – a jako obvykle v den, kdy celé Veltrusy slavily masopust. Postupně do Havránka kromě organizátorů dorazilo více než třicet rodin s dětmi, aby si trochu zpestřily šedivé zimní odpoledne.

Po loňském profesionálním vedení jsme se letos pro změnu vrátili k vlastnímu programu pro nejmenší. Písničky střídaly soutěže, soutěže zase písničky… a dětem se plnila na krk zavěšená kartička razítky za splněné úkoly.

Dále v článku najdete odkaz na fotografie a také video.

Novinkou na poslední chvíli bylo moderování v podání Terezy, deváťačky z veltruské školy, které jako Pipi i moderátorce patří dík. Nikdy nemáme to srdce vybrat jen několik krásných masek, a tak oceníme všechny, tentokrát zdravě-sladkým balíčkem, který jsme připravili z daru České federace potravinových bank. Všechny masky, které měly zájem (a to byly opravdu skoro všechny), mohly vystoupit na stupně vítězů a nechat se zvěčnit. Nejoblíbenější atrakcí ale stejně zůstal obrovský padák zapůjčený ze sokolovny, se kterým jsme si užili spoustu legrace.

A tak i když nás provázela smůla v podobě menší záplavy v budově, doufáme, že se dětem maškarní líbil. Nejrůznějším způsobem se na něm podíleli Jana, Katka, Honza, Kačka, Lukáš, Eva, Luděk, Kuba, Bára, Tereza, Dita, Lenka, Málkovi starší, paní Dudová – od balení balíčků přes organizaci až po úklid nebo péči o šatnu a občerstvení.

Dětský masopustní karneval 2010 from Dana Šťastná on Vimeo.

A kromě videa nemohou samozřejmě chybět ani fotografie! Máte-li nějaké své fotky, přidejte, prosím, do komentářů odkaz. Děkujeme.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.