Jak dopadla minianketa o Havránku?

HavranekPřed několika dny jsme oslovili e-mailem několik desítek návštěvníků Havránka a položili jim dvě otázky. Havránek má za sebou tři roky existence, a když uvažujeme o dalších sezonách, změnách a vylepšeních, potřebujeme opravdu upřímnou zpětnou vazbu od vás, kteří nás navštěvujete. V článku Vám nabízíme několik odpovědí… a pokud máte chuť, přidejte jako komentář i své připomínky, kladné i záporné.

1. Co vám připadá na Havránku pozitivní, zajímavé, originální, sympatické?

Fajn místo pro setkávání maminek s dětmi, moc se nám líbí cílené programy-představení.

V Havránku se mi líbí příjemné a veselé prostředí, za velmi zdařilé považuji hlavně přímé propojení s novým dětským hřištěm, na které můžeme děti „vypustit“ přímo z RC bez obav, že je něco zajede. Za originální považuji cyklovýlety pro rodiny s dětmi, i když jsme se jich zatím neúčastnili, myslím si, že to je výborný nápad.

Hlavní plus Havránka je příležitost setkávat se s jinými lidmi stejného zaměření a to formou, která je i pro nesmělé a hůře se seznamující přijatelná. Originální je pro mne na Havránkovi naprosto všechno. V podobnou formu sdružení jsem ani nedoufala.

Že se někdo dobrovolně snaží dělat něco pro druhé.

Pozitivní je, že se někdo věnuje organizování pro rodiny s dětmi. Akce jsou buď zdarma nebo finančně nepříliš náročné. Nabídka je pestrá, každý si může něco vybrat. krásné a originální je hřiště, které havránek zařídil (i pro nečleny, prostě pro kohokoliv)….

2. Co v Havránku chybí, co by se dalo zlepšit, změnit (můžete si i představit, že máme ideálního štědrého sponzora)? Změny se můžou týkat čehokoliv – atmosféry, vybavení, programu… Nebojte se prosím kritizovat, může nám to jedině pomoci.

Možná nabídka pohlídání dětí, třeba i večer. Častěji otevřeno přes chladné měsíce.

S programem Havránku mám zatím zkušenost hlavně díky kurzu angličtiny pro děti, který vedu, a několika akcím pro děti,které se nám líbily, takže nemám důvod něco kritizovat 🙂 Samozřejmě děti vždy uvítají více hraček, výtvarných potřeb apod.

Ta budova, kde centrum sídlí, je v bědném stavu. Plísně…. Centrum by si zasloužilo zdravější prostředí. Je málo aktivních lidí ochotných sami vést pravidelný program a přicházet se svými nápady.

Zlepšit prostory. Zakouřený vstup přes vlhkou chodbu může být již trochu odrazující, loupající se malba na vlhké zdi v interiéru asi taky nikoho nenaplní pocitem úžasného a hlavně pro děti zdravého prostředí bez plísní.

Kritizuju zázemí „klubovny“, které by se již mělo zlepšit (WC, studená chodba, sál), působí neútulně i přes veškerou snahu Havránka.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.