V sobotu zaplnili hřiště námořníci

jeden z dortů připravených na otevření hřištěSobotu 25/4/09 jsme oslavili v námořnickém. Dětí i dospělých v pruhovaných tričkách, šátcích nebo kloboucích přišlo už před třetí hodinou odpolední habaděj a někteří tu zůstali až do „zavíračky“. Jak vidíte na fotkách, slunce nezklamalo. Opékalo nás vydatně a nezdá se, že by to dětem nějak zvlášť vadilo. Užily si všechny atrakce, i když… houpačka – hnízdo a trampolína vedly.

Dále v článku najdete odkaz na fotografie.
AKTUALIZACE (12/5/09): na konci textu je nové video

Poděkovali jsme ještě jednou všem sponzorům a podporovatelům a ke shromážděným dětem i dospělým promluvil i místostarosta Tomáš Čapek. Pod lípou se pak odehrály čtyři pohádky v provedení Divadla Šus. Krájel se tématický dort, jedly se zmrzliny (děkujeme společnosti Nowaco) i jiné sladkosti (děkujeme firmě Tesco) a další občerstvení z kuchyní domácích. Všechny napojené a dovádějící pak mile překvapila skvělá kapela The Rockers, která na venkovním pódiu dokázala, že dokáže skvěle hrát i akusticky.

Hřiště budeme ještě dále vylepšovat, ale to hlavní na něm už je. Těšíme se, že si do zahrady najdou cestu nejen rodiče s dětmi, ale všichni, kdo si chtějí na chvilku odpočinout.

Provozní řád hřiště je v levém menu v částí stránky: hřiště, v podsekci najdete také stručnou historii jeho přípravy.

P.S.: Za domácí občerstvení děkujeme Evě, Janě, Markétě a Šárce! Za práce při posledním perném přípravném týdnu díky opět Janě, Luďkovi, Kubovi, Albertovi, Evě, Míše, Kačce… v neposlední řadě Zahradnictví Petr Jelínek a jeho zaměstnankyním, které vyšly Havránkovi maximálně vstříc. Díky dále fotografům a kameramanovi! Díky taky všem, kdo v den D pomohli hřiště dotáhnout, hosty obsloužit, děti pohlídat – ty ani nedokážu všechny vyjmenovat. Moc si vážíme sousedů, kteří se nabídli, že budou hřiště odemykat a zamykat. Děkují Vám ti, kterým bylo v průběhu dne (až moc často) děkováno, Honza a Katka.

A konečně ty v úvodu slíbené fotografie!

Máte-li další fotografie, přidejte, prosím, odkaz do komentářů, případně nám fotografie pošlete (souhlasíte-li s jejich zveřejněním). Děkujeme.

Později přibude video, tak nezapomeňte občas Havránkův web zkontrolovat.

AKTUALIZACE (12/5/09): doplněné video od manželů Šťastných z Prahy:

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.