Co vyrobíme v adventních dílnách?

za chvilku je tu zimaVánoce za dveřmi a originálních dárků není nikdy dost. Inspirujeme se leckde a dáváme dál – pojďte se přidat a vyberte si některou ze čtyř adventních dílen. Najdete mezi nimi především obměny našich nejoblíbenějších výtvorů, další tipy a vylepšení. (Komu by to nestačilo, může se zahledět do naší knihovničky a desek s výtvarnými nápady, vše je k dispozici přímo v Havránkovi.)

Na Mikuláše (5/12/07) Kvůli nemoci organizátorky se termín posouvá na pondělí 17/12/07 – se sejdeme na 2. adventní dílně – Hrátky s drátky II od 10:00. Opět s Lenkou Haspeklovou, ovšem trochu jinak. Z drátků budeme tentokrát vyrábět hlavně ozdoby na stromeček, hvězdičky a jiné dekorační předměty spojené s Vánoci. Cena 20 Kč/rodina + spotřebovaný materiál (drátky, korálky).


11/12/07 (út) od 17:00 budeme vyrábět vánoční věnce s Jiřinou Ratajovou, veltruskou květinářkou. Zájemci si mohou vytvořit třeba i svícen, závěs nebo další dekorace z chvojí. Materiál bude na místě k dispozici, pokud máte vlastní přízdoby, vezměte je s sebou (k inspiraci může posloužit loňský seznam přízdob od Heleny Proškové. Cena 20 Kč/rodina + materiál.

12/12/07 (st) 9:30 – 11:00 – 4. adventní dílna – Drobnosti z pedigu – ozdoby z přírodního nebo barveného pedigu zvládnou i děti, košíčky, ošatky… si můžou uplést rodiče. Vstupné 20 Kč + materiál.

18/12/07 (út) Účast na Vánočním jarmarku ( pořádá město Veltrusy, ZŠ, MŠ Veltrusy a RC Havránek. Dopoledne (10:00 – 12:00) prodejní výstava prací s vánoční tematikou, odpoledne (15:00 – 18:00) kulturní program (nejen) v podání dětí. Jistě bude i co popít a pojíst, jak jinak než vánočně. Vstupné dobrovolné, výtěžek z prodeje věnuje ZŠ a MŠ vybrané organizaci, RC Havránek pak na projekt dětského hřiště.

Nejdůležitější nakonec: pokud se chystáte na některou dílnu, NEZAPOMEŇTE SE PŘIHLÁSIT, abychom pro vás měli dostatek materiálu. Hlaste se e-mailem Katce (viz kontakty) nebo na 603 969 787. Vzhůru do tvorby!

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.