Další cyklovýlet bude netradičně na Kokořínsku

hurá na cyklovýletProtože již všichni havránci důkladně prozkoumali cykotrasy v okolí Veltrus, přichystali jsme tentokrát trasu jinde – na Kokořínsku. Už z její lokalizace je jasné, že tentokrát bude cyklovýlet pouze pro zdatné, neboť nás čekají i kopečky a hlavně celkem zhruba 37 kilometrů.

Máte-li chuť, přidejte se v sobotu 8/9/07 29/9/07 k nám. Sejdeme se na parkovišti pod hradem Kokořín, abychom v 10:30 vyrazili. Jako obvykle pojedme takovým templem, abychom to zvládli i s cyklovozíčky či cyklosedačkami obsazenými dětmi a budeme dělat zastávky, aby z výletu i děti něco měly. Ostatně i my si rádi odpočineme, posilníme se a porozhlédneme po kraji.

AKTUALIZACE 8/9/07 v 8:07: kvůli špatnému počasí cyklovýlet přesunut na 29/9/07

AKTUALIZACE 28/9/07 ve 20:03: kvůli špatnému počasí cyklovýlet zrušen, na jaře se tam ale vydáme

trasa cyklovýletu KokořínskemPokud vás zajímá plánovaná trasa, klikněte na náhled a objeví se její větší varianta. Trasu tentokrát připravil Luděk s Danou, kteří již mají Kokořínsko na kolech dobře projeté, takže by nám nemělo hrozit žádné kufrování.

Přihlášky posílejte Honzovi.Dostanete e-mail se všemi informacemi a kontakty, abychom se na parkovišti všichni v pořádku a včas sešli.

2 komentářů k příspěvku “Další cyklovýlet bude netradičně na Kokořínsku”

  1. Havránek » Archív » Špatné počasí zakončilo Havránkovu cyklosezónu říká:

    […] velmi vrtkavé a těžko dopředu plánovat, kdy s dětmi vyrazit. Proto jsme poslední letošní cyklovýlet po přesunutí z 8/9 na 29/9/07 nakonec docela zrušili. Nicméně v příštím roce budeme v […]

  2. Havránek » Archív » Havránkova cyklosezóna 2008 říká:

    […] 16/8/08 – Kokořínsko – ovědčená lesní trasa pro mírně zdatnější viz loňskou pozvánku […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.