Škola vás zve na Bezva den v letním kině

ilustrace: Děti si malujíV sobotu 9/6/07 od 14:00 bude ve veltruském „letňáku“ hodně živo při tradičním Bezva dni, který zpestří konec školního roku. Kulturní a zábavný program připravila a zorganizovala i letos ZŠ Veltrusy a tentokrát tu najdete i malý koutek se stánkem Havránka.

Jak se podrobněji dozvíme v článku na oficiálních veltruských stránkách, výtěžek se děti rozhodly předat organizaci Paleček pro lidi menšího vzrůstu. Děti se o poruše, která tento neobvyklý tělesný vývoj způsobuje, a o nelehkém životě „palečků“ dověděly ve školním projektu.


Co v sobotu uvidíme a uslyšíme? Především sérii vystoupení žáků ZŠ a MŠ Veltrusy a dětských tanečních a pěveckých souborů. Vystoupí také zpěvačka Klára Kolomazníková, podílet se na zábavě budou moderátoři Radia Relax. Všichni účinkující vystupují bez nároku na honorář.

Děti i dospělí se budou moci těšit na stánky s občerstvením, dobové trhy a spoustu soutěží.

Havránek se postará o koutek pro nejmenší s klouzačkou a tunelem a děti si u jeho stánku budou moci nakreslit hřiště podle svých představ. Všechny obrázky odměníme a těmi nejlepšími se inspirujeme při přípravě projektu dětského hřiště na zahradě kulturního domu.

Zbývá jen doplnit, že vstupné je dobrovolné a je zcela na vás, jakou částkou přispějete pro dobrou věc. A pokud by vám nestačil k víkendové zábavě program Bezva dne, vydejte se na Dny Kralup s nadupanou nabídkou.

1 komentář k příspěvku “Škola vás zve na Bezva den v letním kině”

  1. Havránek » Archív » Jak jste zatím hlasovali o hřišti říká:

    […] který se týká stavu a budoucnosti dětských hřišť ve Veltrusích. Na sobotní akci ZŠ Bezva den jste zase mohli hlasovat pro typ hřiště, který se vám líbí. A do třetice jste zde mohli […]

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.