V hedvábí jako v bavlnce

malování na hedvábíUž od ledna se mnozí z nás těší na dílnu malování na hedvábí pod vedením Evy Málkové. Vězte, že už známe termín: malování nás čeká a nemine ve středu 18/4/07 od 14:30. Koná se v době středeční odpolední herny a děti jsou pochopitelně vítány (i ty malé dokážou za pomoci vyrobit nádherné abstraktní motivy), i když technika je trochu vhodnější pro větší šikulky a dospělé.


další ukázka malování na hedvábíNa místě bude samozřejmě materiál, tj. barvy a hedvábí, ale pokud máte nějakou šálku, šátek, kravatu apod. a chcete ji barevně dotvořit, přineste si je jistě s sebou! Nejsou na místě obavy, že práci s tímhle velejemným materiálem nezvládnete, protože krásně na hedvábí vypadají i ledabyle vytvořené tečky nebo sklady. Jestliže si nedovedete moc představit, jak lze doplněk na hedvábí výtvarně pojmout, podívejte se pro inspiraci třeba na hedvábník nebo na web Markéty Lukáčové, autorky knihy o této metodě. Možné postupy práce zase najdete například tady, moc pěknými, spíše dětskými dětskými motivy se nechte inspirovat třeba zde.

Počítejte s cenou 20 Kč/rodina za vstup a materiál (+- 100 Kč), podle toho, kolik zvládnete vyrobit. Pokud se na dílnu chystáte, dejte prosím nejpozději do 15/4/07 vědět Evě, aby mohla pro vás zajistit dostatek materiálu! A nezapomeňte prosím, že nabídku všech dubnových akcí můžete také najít na našich stránkách v sekci „akce měsíce„.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.