Havránkův předvánoční program zdaleka nekončí!

vánoční perníčkyAdvent za dveřmi, několik dílniček na kontě – a pořád nemáme dost. Počet členů sdružení se rozrostl na magickou 7, a tak se nelze divit, že přibývají také nápady. Pokud se chcete přidat, najdete tu soupis akcí, které proběhnou ještě před svátky (o některých už víte z dřívějších článků). Vůni jehličí vystřídá sladké aroma perníčků, klapot háčků zase šustění pedigu a nakonec… …možná přijde i kouzelník.


– v sobotu 2/12/06 od 9 hod. si pod vedením Helenky Proškové zhotovíme věnce (chvojí bude určitě dostatek, pokud nemáte vlastní svíčky, v Havránkovi je několik balení po 4 kusech k dispozici)
– v úterý 5/12/06 od 10 hodin háčkujeme doplňky z příze s Monikou Seidlovou z krásného a inspirativního Obchodu pro maminky a děti (pokud máte, vezměte s sebou háček č. 5 nebo 6)
– ve středu 13/12/06 od 9:30 se zapotí členky Havránka při výrobě novoročenek
– ve čtvrtek 14/12/06 od 9:30 společně zdobíme vlastnoručně upečené a donesené vánoční perníčky, příležitost pro všechny patlaly a zdobiče
– v pátek 15/12/06 od 14:30 se mohou sejít ti, kdo neměli příležitost uplést ozdoby z pedigu. Lucie z Magráty nám nechala spoustu zbytků materiálu, ideálních pro to, aby se vyřádily i děti.

Překvapení nakonec: ve středu 20/12/06 se zúčastníme programu Vánočního jarmarku, který pořádá město spolu se základní školou a Havránek byl přizván ke spolupráci. Podrobnosti se brzy dozvíte!

2 komentářů k příspěvku “Havránkův předvánoční program zdaleka nekončí!”

  1. adéla říká:

    aháááá, novinky. Tak o pěrníčcích jsem nevěděla. Zaděláno na ně mám, ale ještě kdyby je někdo upěkl. Už se na ně s Vojtou chystáme od pátku. Tak uvidíme jestli je stihneme vytvořit. Ale jinak se rádi přidáme. A.

  2. eva málková říká:

    Je mi líto, ale já se nezúčastním, Štěpánka má alergii na vaječný bílek. Nemůžu to riskovat. Snad se konečně zbavíme toho ekzému.

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.