Havránkovy děti dostaly nečekané dárky

dárek od firmy Zapf CreationV úterý po poledni dorazila do sídla Havránka dodávkou ohromná krabice s tajemstvím. Bedna nás nic nestála, kdosi nám ji odkudsi posílá, aniž bychom cokoli objednávali. Moc dlouho nezůstala uprostřed místnosti nevybalená, Johana totiž kolem ní neodbytně kroužila, poskakovala a skandovala kra-bi-ci vy-ba-lit!


všechny čtyři panenky pohromaděZbytek odpoledne měla moc práce: se třemi panenkami chou chou, jednou Baby Annabel a jedním kočárkem – trojkolkou. K tomu pitíčka pro panenky, podložka, batůžek, hračky pro panenky (ano, to existuje!) a pár dětských časopisů. Všechna ta drobotina pochází z reklamací a poslala nám je Veronika Bílková, která hračky firmy Zapf Creation prodává. Sláva, konečně si vyhraje každé havraňátko a nebudou se muset o naše „staré“ dvě panenky tahat!

panenky ani kočárek dlouho nezahálelyOdpoledne jsme s Johanou zasvětily praní oblečků a probírce náhradních oděvů po krabicích … Taková Baby Annabel přece nemůže v Havránkovi zůstat ani vteřinu ušmudlaná??!! To není žádná nána! Šušinky, jak jim říká dcerka, prodělaly v koupelně důkladnou očistu a doplnění baterek. Večer nebylo kam si sednout, pohovku okupovaly pacientky jeslí a různě pobrekávaly, pobrukovaly, jéjkaly, až jsme je postupně nenápadně povypínali. Před odchodem do postýlky se informovaná Jojo smutně podívala na tu nadílku a ještě jednou kontrolně tázavě pravila: „Šušinky jsou pro dětičky. Do Havránka. Nejsou Johančiný.“

Dětičky v Havránkovi včetně naší slečny se o ně následující den samozřejmě tahaly. Takže se líbily. Děkujeme, Veroniko Bílková!

1 komentář k příspěvku “Havránkovy děti dostaly nečekané dárky”

  1. markéta říká:

    To tedy bude něco, až zas někdy dorazí Marjánka. Přestože objevila po mně a Katce chodičku, mluvičku, po sestřičkách 2x babyborn a 1x chou chou (která už nefunguje, jak má, a proto jí Ježíšek přinese novou), z našeho úřadu navíc dostala malé mimi, tak se stále všude vrhá po panenkách. Obrázky chou chou a jejího vybavení jí musím najít i v počítači a tisknout. Hezké Vánoce přeje Markéta, Marjánka, Eda

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.